Gratis thuisbezorgd Gratis retourneren Achteraf betalen Klantenbeoordeling: 9.5 / 10
Zoek een product...
winkelmandje

 

ikwilzitzakken.nl stelt zich graag aan je voor!

 

Dennis ikwilzitzakken.nlDennis: de marketing, zoekmachine en inkoop regelaar

Dennis is diegene die zich bezig houdt met zoekmachines, advertenties en de contacten met al onze leveranciers. Daarnaast is hij gek op koffie, nog meer koffie en speciaalbier (typefoutje in een advertentie gezien? Ook dat is Dennis)

Fellenza ikwilzitzakken.nl eigenaarFellenza: het brein achter onze collectie, de teksten en foto's

Fellenza is het brein achter ikwilzitzakken.nl. De dirigente, de smaakmaker. Maar ook de serieuze en altijd energieke eigenaar. Zij houdt zich vooral bezig met de collectie, de teksten op de site, het optimaliseren van foto's en het schrijven van blogs. In haar vrije tijd is Fellenza vooral bezig met haar zoontjes en het kijken van series, met Homeland als topfavoriet.

Jeroen ikwilzitzakkenJeroen: de ontwikkelaar en grafische vormgever

Ja, dan hebben we nog Jeroen. Jeetje, zonder die vent kunnen we eigenlijk vrij weinig. Jeroen maakt onze webshop een webshop. Hij doet al het grafische design-werk, maar ook de ontwikkeling achter de schermen. In zijn vrije tijd is Jeroen vooral bezig met: eigenlijk alles. Onvermoeibaar: voetbal, beachvolleybal, uitgaan, zichzelf trainen in nieuwe technieken en zo nu en dan een reisje maken. Bezig baasje! 

 

Emma: het gezicht achter de klantenservice

Emma zorgt ervoor dat iedereen zo goed mogelijk wordt geholpen. Je zult haar misschien herkennen van de LiveChat. Waar wij stoppen gaat Emma verder. Zo is ze regelmatig op de meest gekke tijden op de LiveChat om jouw vragen te beantwoorden en je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in de zoektocht naar de zitzak die het meest bij jou past. Emma wordt heel blij van zon, muziek en van heel veel boeken lezen.

 

Waarom doen wij wat we doen? 

Quality time en ontspanning is iets dat wij altijd erg op prijs hebben gesteld. We werken graag hard, maar we genieten ook graag volop! Iedereen moet iets doen om een boterham te verdienen, waarom dan niet iets super leuks doen? 

Dit is exact wat wij in 2013 (toen het allemaal begon) dachten toen we op zoek gingen naar mooie en vooral leuke producten voor een webwinkel. Met veel passie verkopen wij nu producten waar wij zelf ook heel blij van worden, dat is erg gaaf. Het is fantastisch om constant op zoek te gaan naar geweldige producten van goede kwaliteit, zodat wij onze klanten ultieme ontspanning kunnen bieden. 

Even weg van alle stress, deadlines en tijdsdruk. Dat doet een mens goed, geloof ons. Wij zijn inmiddels helemaal Zen. Ons team is onze kracht, we vullen elkaar aan waar nodig. Dat is het recept in de beste, leukste en meest kwalitatieve online zitzakken winkel van Nederland.