https://www.ikwilzitzakken.nl/contact/veilig-betalen/_418____NL
Gratis thuisbezorgd Gratis retourneren Achteraf betalen
Zoek een product...
mandje

Veilig betalen bij ikwilzitzakken.nl

 

Betaalwijze  
iDEAL (meest gebruikt in Nederland)   Gratis  
Bancontact / MisterCash   Gratis
Vooraf overmaken   Gratis
Creditcard (VISA, MasterCard, Maestro)     Gratis
PayPal   Gratis
Achteraf betalen - Klarna   Gratis

 

Betaalmogelijkheden logo's

 

iDeal

Het is verreweg het meest populaire online betaalmiddel in Nederland. Na het invullen van je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen vertrouwde bank. iDeal werkt snel, veilig en efficient. Betalen via iDeal is gratis.

 


Bancontact/Mister Cash (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.

 


Vooraf overmaken

Heb je niet de beschikking over iDEAL of Bancontact Mister Cash? Dan is het ook mogelijk het aankoopbedrag handmatig over te boeken via de bank. Na het afronden van je bestelling ontvang je een e-mail met onze bankgegegevens en een betaalkenmerk. We versturen je bestelling, zodra de betaling is bijgeschreven. Dat kan 1-3 werkdagen duren. Vooruitbetaling per bank is gratis.

 


Creditcard

Je kunt betalen met je MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is direct verwerkt zodat we je bestelling direct verder kunnen verwerken. Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner WorldLine e-payment services. Creditcard gegevens worden beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna direct verwijderd. Betalen met een creditcard is gratis.

 


PayPal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kies je voor PayPal en je wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaal je door te bevestigen. Je kunt betalen met een PayPal saldo of een gekoppelde creditcard of bankrekening. Bij een betaling die PayPal eerst van jouw bankrekening af moet schrijven geldt wel een langere verwerktijd, dus betaal bij voorkeur met PayPal saldo of een gekoppelde creditcard. Betalen met PayPal is gratis.

 


Achteraf Betalen met Klarna - 14 dagen betaaltermijn

Klarna voert voor ikwilzitzakken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om de bestelling te betalen. Achteraf Betalen met Klarna is gratis.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid. Mocht onverhoopt je verzoek tot achterafbetaling niet geaccepteerd worden, kun je betalen met een andere betaalmethode. 

Klanten over ikwilzitzakken.nl

"Prima product en goed verpakt"
Louise
"Poef was na twee weken stuk. Gemaild en binnen 1 week een nieuwe poef thuis ontvangen."
Linda
"Prijs zeer goed"
Marinus