Gratis thuisbezorgd Gratis retourneren Achteraf betalen Klantenbeoordeling: 9.5 / 10
Zoek een product...
mandje

Verzenden & retourneren


Levering

De levering zal in principe plaatsvinden binnen de aangegeven termijn, te zien op de pagina van het product. Een aantal producten verzenden wij direct vanuit het magazijn in Duitsland, de de internationale logistiek kan het voorkomen dat een product soms iets langer op zich laat wachten. 

Verzendkosten 

Bezorging van jouw bestelling is altijd gratis voor Nederlandse en Belgische afleveradressen.

Afleveradres

Bij het plaatsen van een bestelling heb je de mogelijkheid om een ander afleveradres op te geven. Je kunt je bestelling laten bezorgen op je werk, of als cadeau bij een goede vriend of familielid.

Niet thuis

Als je niet thuis bent zal de bezorger de bestelling bij de buren aanbieden of de volgende dag terugkomen. Het is ook mogelijk dat de bezorger een briefje achterlaat met het verzoek om een afspraak te maken.

Ruilen of retourneren

Jouw zitzak of poef niet geheel naar wens? Je kunt jouw aankoop bij ons altijd gratis retourneren, wel zo makkelijk.
Vraag ons naar het retouradres, dit kan afwijken. 

 

Retourinformatie:
Er geldt een retourrecht van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening, retourneren is dus gratis voor jou als klant. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het onderstaande retourneerformulier:

Wanneer er een product niet in orde is, dan kun je dit uiteraard ruilen tegen een nieuw product. Mocht dit niet mogelijk of wenselijk zijn, dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald.

Uitzondering op retourrecht:
Retourneren van producten die op maat zijn gemaakt (zoals het bedrukken van een zitzak of poef met logo of naam) mogen niet worden geretourneerd.

Crediteren informatie

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.