Categorieen Menu
Thuiswinkel waarborg logo
0
Klantenservice
De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 8.6
Onze klantenbeoordeling
winkelmandje
Design poef kopen? 8 tips waar je op kunt letten!   Alle berichten
30 september 2022

Design poef kopen? 8 tips waar je op kunt letten!

Je bent op zoek naar een leuke poef om je huis- of slaapkamer een boost te geven.

Je bent op zoek naar een leuke poef om je huis- of slaapkamer een boost te geven. Maar waar let je in hemelsnaam op…? Uiteraard op wat je mooi vindt, maar dat is niet alles. Zoek je iets dat duurzaam is? Zoek je kwaliteit? Of wil je voor een dubbeltje op de eerste rij (en een jaar later waarschijnlijk weer in de rij…)?


8 bruikbare tips voor het aanschaffen van een design poef:

 1. Als je een poef koopt waar je ook op wilt zitten, zorg dan dat hij ook echt lekker zit. Kies bij voorkeur een poef met zitzak vulling.
   
 2. Bij een gebreide poef zit er enorm veel kwaliteit verschil in de stof tussen de verschillende prijsklassen. Wil je een poef die lang goed blijft, let er dan op dat goedkoop vaak duurkoop is. Gebreide poefjes van matig materiaal gaan meestal snel pluizen en blijven niet lang mooi.
   
 3. Als je een typisch zomerse poef zoekt, kies dan een felle kleur. Groen, geel of rood bijvoorbeeld. Doe eens iets anders en laat je woonkamer, slaapkamer of tuin écht opvallen.
   
 4. Zoek je een poef voor een romantische, warme look? Zand, taupe, beige, bruin of zelfs paars tinten zijn de kleuren die jouw huiskamer een “warmte-boost” kunnen geven. Héérlijk voor de avondjes samen.
   
 5. Kijk altijd naar de kleuren van je huidige meubels. Je wil geen kermis in je huis, denken wij althans. Zoek een kleur die bij de kleursetting past, of juist enorm afsteekt. Let wel: kies niet te veel meubels die afsteken, dit zorgt weer voor de bekende kermis-look.
   
 6. Zoek je een poef waar de kleintjes op kunnen zitten? Kies dan een poef met eps-parel vulling, ook wel zitzak vulling genoemd. Deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zitten lekker zacht.
   
 7. Lijkt het je heerlijk om een poef ook buiten te kunnen gebruiken? Gebruik dan de filters aan de linkerkant (desktop) of bovenkant (mobiel) om te filteren op poefs die geschikt zijn voor buiten. Zo ben je er zeker van dat jouw poef de Nederlandse regenbuien prima kan hebben.
   
 8. Ga af op je smaak. Een lijstje waar je op moet letten is handig, maar: over smaakt valt niet te twisten.
   

Ontdek alle Poefs!

iDeal
Klarna
Bancontact
Maestro
Visa
Apple Pay
DHL
PostNL
UPS
Thuiswinkel waarborg