Categorieen Menu
Thuiswinkel waarborg logo
0
Klantenservice
De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 4.6
Onze klantenbeoordeling
winkelmandje
Geef je tuin het comfort van een spa   Alle berichten
9 april 2020

Geef je tuin het comfort van een spa

Echt ontspannen in je tuin? Het kan!

Als het voorjaar is en het zonnetje doorbreekt wil je jouw tuin, balkon of dakterras summer-proof maken. Een plantje hier, een bloemetje daar, een tafel met stoelen, een zitbank, wat ligstoelen, niks nieuws. Of je maakt van je tuin/balkon een echte ontspanruimte door te kiezen voor zitzakken in plaats van die traditionele tuinmeubelen. Maar nog leuker, durf te combineren. Wij geven je graag leuke tips!

Kies voor zitzakken die bij jou passen. Denk hierbij aan waar je het voor gaat gebruiken. Wil je vooral erop kunnen zitten, liggen, of moet het multifunctioneel zijn. Daarnaast kan de kleur heel veel doen. Je kan voor neutrale kleuren zoals crème of bruin kiezen als je veel met kleurrijke accessoires werkt of bloemen in veel verschillende kleuren in je tuin hebt.

Bekijk alle buiten zitzakken!

Heb je bloemen en/of accessoires vooral in een bepaalde type kleur, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om de kleur van de zitzakken daarop af te stemmen. Heb je een tuin of balkon waarbij gebruik is gemaakt van vooral neutrale kleuren, dan kan je ervoor kiezen om je zitzakken in leuke zomerse kleuren aan te schaffen. Combineer gerust twee, drie of meer kleuren, je zult zien dat het je tuin/balkon een compleet andere look geeft.

Een ander belangrijk criteria is dat de stof ook geschikt is voor buiten. In vergelijking met de zitzakken voor binnen, moeten de zitzakken voor buiten iets meer tegen een stootje kunnen, makkelijk schoon te maken en waterproof zijn. Tenzij je jouw zitzakken netjes weer binnen zet als het begint te regenen. Een goed voorbeeld van zitzakken voor buiten zijn bijvoorbeeld de exclusieve outdoor zitzakken van B-Bag. Dankzij de No-Fade UV7 stof blijven deze zitzakken mooi, zelfs in het Nederlandse klimaat!

Ontdek Extreme Lounging

iDeal
Klarna
Bancontact
Maestro
Visa
Apple Pay
DHL
PostNL
UPS
Thuiswinkel waarborg