Categorieen Menu
Thuiswinkel waarborg logo
0
Klantenservice
De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 8.9
Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Loungiez zitzak

De naam Loungiez is een veelzeggende naam die eigenlijk symbool staat waar dit zitzak merk voor staat. De zitzakken van Loungiez zijn namelijk bedoeld om extra comfort te creëren en om heerlijk in te relaxen of ook wel “loungen” genoemd, afgeleid van het Engelse woord lounge, wat zoveel betekend als zitkamer. De zitzakken van Loungiez (Soms ook onjuist gespelt als met een s op het einde, Loungies) zijn onderdeel van het overkoepelende Decordieux, wat een Nederlandse distributeur van zitzakken is. Het assortiment van Loungiez is zeer breed en je vindt in het aanbod van dit merk diverse varianten die geschikt zijn voor indoor- en outdoor gebruik.

Toon filters
#/pagina

Loungies biedt meer dan de traditionele zitzak alleen

Naast de zogenaamde traditionele zitzakken vind je op ikwilzitzakken ook diverse kinderzitzakken van Loungies, zoals bijvoorbeeld de voetbal zitzak, die elke échte voetbal liefhebber wel in zijn of haar kamer wil hebben. Ook vind je diverse varianten in de vorm van zitzak stoelen van Loungies, die net even wat meer model hebben en waarin je meer rechtop zit zoals in een stoel. Deze varianten zijn vaak erg geschikt ter aanvulling of vervanging van het bestaand interieur of exterieur. De zitzak stoelen van Loungies zijn ook beschikbaar in kleinere maten voor kinderen, waarmee je de kinder- of speelkamer op een passende wijze verder kan aankleden en inrichten.

Loungiez zitzakken zijn de ultieme zitzakken om in te gamen

Loungiez is een zitzakmerk dat altijd op zoek is naar verbeteringen en nog meer comfort. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de tablet kussens van Loungiez. Een gemakkelijk compact kussen die je op je schoot kunt leggen en waar je eenvoudig je tablet in vast kan zetten, zodat je vanaf de bank of stoel comfortabel op je tablet bezig kunt. Kinderen en jongvolwassenen zijn erg gesteld op spelcomputers zoals de Playstation, een Xbox en andere varianten. Wanneer je gamed, is het wel zo prettig dat je zo aangenaam mogelijk zit, omdat je vaak langere tijd in dezelfde houding doorbrengt. De Loungiez zitzakken van ikwilzitzakken lenen zich uitstekend voor gaming. Een bijkomend voordeel is dat de zakken makkelijk te verplaatsen zijn en je daardoor binnen een handomdraai je zitkamer om kan toveren tot de ultieme gaming space!

iDeal
Klarna
Bancontact
Visa
PayPal
Apple Pay
DHL
PostNL
Thuiswinkel waarborg