Menu
0
Klantenservice De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
9.2 Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Sitting Bull

Sitting Bull is een Duits merk die kwalitatief zeer hoogwaardige zitzakken maakt. De zakken van Sitting Bull springen vaak in het oog en zijn geliefd onder alle leeftijden. Sitting Bull is zeer uiteenlopend en heeft een uitgebreid aanbod van diverse kinderzitzakken, tot zitzakbanken waarop je met meerdere mensen heerlijk kan relaxen.

#/pagina
 
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Originele en schattige kinderzitzakken zijn het oogappeltje van Sitting Bull

Misschien dat het horen van de merknaam niet direct een belletje doet rinkelen, maar wanneer je de kinderzitzakken van Sitting Bull ziet en al vaker op zoek bent geweest naar zitzakken op het web dan is de kans zeer groot dat je de bekende walvis zitzakken al weleens bent tegengekomen. Deze zitzak die onder de naam Big Ben verkocht wordt, is het oogappeltje van Sitting Bull. De dieren zitzakken zijn zeer geliefd bij kinderen en worden veel gebruikt in speel- of kinderkamers. Naast de gigantische Big Ben vind je ook diverse andere designs voor kinderen, zoals bijvoorbeeld de olifant zitzak genaamd Elmar of de Leeuw zitzak genaamd Leo.

Zeer geschikte zitzakken voor zowel binnen als buiten

Naast de kinderzitzakken van Sitting Bull vind je op ikwilzitzakken ook zeer veel interessante opties voor volwassenen van het merk Sitting Bull. De zitzak banken zijn hier een goed voorbeeld van. Deze banken zijn zeer handig om een ruimte tijdelijk in te richten als relaxkamer, omdat je deze banken zeer makkelijk kan verplaatsen. De zitzak stoelen van Sitting Bull zijn ook voor outdoor gebruik zeer geliefd. Deze stoelen zijn zeer goed te combineren met de verschillende poefs van Sitting Bull, waarmee je binnen mum van tijd buiten op het terras een zeer aangename loungehoek creëert. 

Verzend- en betaalmethodes
ikwilzitzakken | Duifpolder 92 | 3825 JE Amersfoort | KvK 73980366 | +31853030828