Categorieen Menu
Thuiswinkel waarborg logo
0
Klantenservice
De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 8.5
Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Veilig betalen bij ikwilzitzakken

Betaalwijze Kosten
iDEAL (meest gebruikt in Nederland)   Gratis  
Cadeaukaarten (Webshop Giftcard en VVV-cadeaubon    Gratis
Apple Pay   Gratis
Bancontact / MisterCash   Gratis
Vooraf overmaken   Gratis
Creditcard (VISA, MasterCard, Maestro)     Gratis
PayPal   Gratis
Achteraf betalen   Gratis

iDeal

Het is verreweg het meest populaire online betaalmiddel in Nederland. Na het invullen van je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen vertrouwde bank. iDeal werkt snel, veilig en efficient. Betalen via iDeal is gratis.Cadeaukaarten (VVV cadeaubon en Webshop Giftcard)

Bij ons kun je gemakkelijk je Webshop Giftcard of VVV cadeaubon inwisselen door jouw cadeauboncode in te voeren in stap 4/4 van het afrekenen. Het gebruik van Cadeaukaarten is gratis 
 


Apple Pay

Apple Pay is makkelijk in gebruik te nemen en biedt klanten een eenvoudige en veilige manier om hun aankopen te betalen met de devices die ze elke dag al gebruiken. Betalen via Apple Pay is gratis.Bancontact/Mister Cash (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.


Vooraf overmaken

Heb je niet de beschikking over iDEAL of Bancontact Mister Cash? Dan is het ook mogelijk het aankoopbedrag handmatig over te boeken via de bank. Na het afronden van je bestelling ontvang je een e-mail met onze bankgegegevens en een betaalkenmerk. We versturen je bestelling, zodra de betaling is bijgeschreven. Dat kan 1-3 werkdagen duren. Vooruitbetaling per bank is gratis.


Creditcard

Je kunt betalen met je MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is direct verwerkt zodat we je bestelling direct verder kunnen verwerken. Creditcard gegevens worden beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna direct verwijderd. Betalen met een creditcard is gratis.


PayPal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kies je voor PayPal en je wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaal je door te bevestigen. Je kunt betalen met een PayPal saldo of een gekoppelde creditcard of bankrekening. Bij een betaling die PayPal eerst van jouw bankrekening af moet schrijven geldt wel een langere verwerktijd, dus betaal bij voorkeur met PayPal saldo of een gekoppelde creditcard. Betalen met PayPal is gratis.


Achteraf Betalen met AfterPay


AferPay voert voor ikwilzitzakken het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AferPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AferPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AferPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AferPay een gegevenscontrole uit. AferPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AferPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AferPay. Betalen met AferPay is gratis.

VVV
iDeal
Bancontact
Maestro
Visa
PayPal
AfterPay
DHL
PostNL
Thuiswinkel waarborg
ikwilzitzakken | Duifpolder 92 | 3825 JE Amersfoort | KvK 73980366 | +31853030828