Menu
0
Klantenservice De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 8.7 Sterren Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Zilalila

Naast de vele commerciële zitzakken en industriële designs en modellen vind je ook een aantal echt unieke items in het assortiment van ikwilzitzakken. Een goed voorbeeld hiervan zijn de zitzakken van Zilalila. Wanneer je een zitzak van Zilalila koopt dan weet je zeker dat je een absoluut uniek exemplaar in huis haalt. Deze zitzakken zijn namelijk allemaal met de hand gemaakt. Met deze zak haal je niet alleen een schitterende zitzak voor in je interieur in huis, maar koop je ook een eerlijk product die volgens het Fair-Trade concept is geproduceerd. De Zilalila zakken zijn met de hand gebreid en worden in Nepal gemaakt.

Toon filters
#/pagina

Een heerlijk warme en veilige “Nest zitzak” voor de kids

Het design en de uitstaling van de Zilalila zitzakken is die van knusheid en warmte. De zitzakken van Zilalila zijn ideaal voor binnen gebruik en passen zowel goed in een modern, als ook in een meer klassiek georiënteerd interieur. De Nest zitzak is zoals een warm nest waar je heerlijk in weg kan zakken. De Nest zitzak is uitgebracht in diverse kindervarianten en maten. Bij het relaxen in deze zak zal je kind zich veilig voelen, zoals een jong vogeltje zich voelt in het nest. De nest zitzak is beschikbaar in het wit, lichtgrijs en grijsbruin.

Een eerlijk product waar je jarenlang plezier van zal hebben

De Zilalila is een hand gebreide zitzak uit Nepal. De binnenhoes is gemaakt van katoen en is voorzien van EPS-parels. Vanwege het feit dat je de hoes uit de zitzak kan halen kun je de zitzak relatief makkelijk schoonhouden, wat erg prettig is vooral in het geval van kinderzitzakken. De buitenhoes is gemaakt van 100% wol en kun je prima in de wasmachine schoonmaken indien je het correcte programma voor wol gebruikt. Let er wel op dat je de buitenhoes niet in de droger doet, want dit kan ervoor zorgen dat de hoes gaat krimpen. Om te verifiëren dat elke hand gebreide zitzak van Zilalila uniek is, is elke zak voorzien van een uniek nummer die je op het label kan vinden. Met een zitzak van Zilalila haal je een prachtig en eerlijk meubelstuk in huis waar jij en/of je kinderen jarenlang plezier van zullen hebben.

ikwilzitzakken | Duifpolder 92 | 3825 JE Amersfoort | KvK 73980366 | +31853030828