Categorieen Menu
Thuiswinkel waarborg logo
0
Klantenservice
De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 4.6
Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Honden zitzakken

Een zitzak is een heerlijke plek om op te zitten. Niet alleen voor jezelf, ook voor je hond. De speciale honden zitzakken zijn zeer geschikt voor jouw favoriete huisdier en bezorgt jouw trouwe viervoeter een plek waar hij altijd heerlijk tot rust kan komen. Ambient Lounge, Sackit en Sit&Joy hebben een mooi assortiment voor je.

Meer: Zitzak stoelen | Kinder zitzakken | Grote zitzakken | Zitzakken voor buiten

Toon filters
#/pagina

Hondenkussen

Wie zelf een zitzak heeft weet, comfortabeler zitten kan bijna niet. Je hond ook zo’n comfortabele plek gunnen, is dus helemaal niet zo gek. Een zitzak voor honden of andere huisdieren is iets waar hij blij van wordt. En niet alleen je viervoeter wordt er blij van, de kans is groot dat je vanaf nu je eigen zitzak (of bank) weer voor jezelf hebt. Je hond komt helemaal tot rust met zijn eigen hondenzitzak en jij op die van jezelf.

Altijd een schone zitzak voor je hond

Een hondenkussen is een zitzak speciaal gemaakt voor je hond. Hij is waterafstotend en heeft een beschermlaag waar je vlekken heel eenvoudig vanaf kunt verwijderen met bijvoaorbeeld een vochtige doek. Haren verwijder je heel gemakkelijk met de stofzuiger. De hoes kun je er vanaf halen, zodat je hem zo af en toe helemaal op kunt frissen in de wasmachine. De zitzak voor hond ziet er dus altijd fris en schoon uit.

Diverse varianten

Een zitzak voor honden past in elk interieur. Dit komt vooral omdat de honden zitzak in meerdere kleuren te verkrijgen is. Of je nu een neutrale zwarte zitzak voor je hond wilt of een in een frisse felle kleur, hij is verkrijgbaar. Ook zijn er verschillende maten, waardoor er zowel voor kleine als grote honden een mooie zitzak te vinden is. Met zo’n mooie honden zitzak laat je zien dat je hond echt een onderdeel van je gezin is. Je gunt je vriend immers het beste!

Contouren van je hond

De vulling je hondenkussen is voorzien van antistatische parels, die de contouren van je hond volgen. Hoe je hond er dus ook op gaat zitten of liggen, hij nestelt zich snel in het comfort. Je hond rust echt uit op zijn eigen zitzak. En, geef toe, het ziet er zo knus en gezellig uit, je zou er bijna naast gaan liggen…

iDeal
Klarna
Bancontact
Maestro
Visa
Apple Pay
DHL
PostNL
UPS
Thuiswinkel waarborg