Categorieen Menu
Thuiswinkel waarborg logo
0
Klantenservice
De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 8.9
Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Ikwilzitzakken stelt zich graag aan je voor!


Ikwilzitzakken is in 2013 ontstaan uit de behoefte om eens echt lekker te ontspannen, maar wel in stijl. Wij werken net als veel andere mensen graag hard, maar het liefst wel in een bedrijf dat een product verkoopt waar hij écht achter staat. Of beter gezegd: op zit. Of ligt.


 

Uniek assortiment

Door ikwilzitzakken op te richten kon hij niet alleen datgene doen waar hij veel energie uit haalt, namelijk het verkopen van kwalitatief hoogwaardige zitzakken. Maar ook eindelijk zitzakken op de markt brengen waar hij zelf al lange tijd naar zocht; zitzakken waar je écht lekker op kunt ontspannen. Inmiddels is ikwilzitzakken uitgegroeid tot dé online shop als je op zoek bent naar een zitzak voor in elke ruimte. Ikwilzitzakken heeft de grootste en meest originele collectie zitzakken van Nederland en België en is als enige officiële wederverkoper van het luxemerk Ambient Lounge.

De zitzakken worden gratis thuisbezorgd en wij bieden 30 dagen bedenktijd om te kijken of de zitzak naar wens is. 


 

Ontspanning en design komen samen

Ikwilzitzakken is niet zomaar een webshop maar een shop waar met veel plezier door een hecht team aan gewerkt wordt. Elke dag wordt er gezocht naar nieuwe modellen in andere kleuren en designs om ervoor te zorgen dat jij de perfecte zitzak voor jouw ruimte kunt vinden. Ontspanning en design komen samen in de zitzakken die je in de webshop kunt kopen.


 

Bestellen van zitzakken is een fluitje van een cent

Het bestelproces van een nieuwe zitzak verloopt ook heel ontspannen dankzij de vele betaalmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Het is niet noodzakelijk om een account aan te maken, dus een snelle afronding van je bestelling is gegarandeerd. 


 


Ons motto

"Elke dag even weg van alle stress en deadlines. Even tijd voor jezelf." 


 

VVV
iDeal
Bancontact
Maestro
Visa
PayPal
AfterPay
DHL
PostNL
Thuiswinkel waarborg
ikwilzitzakken | Duifpolder 92 | 3825 JE Amersfoort | KvK 73980366 | +31853030828