Categorieen Menu
Thuiswinkel waarborg logo
0
Klantenservice
De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 4.6
Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Oranje zitzakken

Oranje is de kleur van ons land. Een vrolijke en vriendelijke kleur die vooral erg in trek is tijdens de grote voetbaltoernooien waar aan Nederland meedoet en bij veel horecazaken. Oranje is echter ook een flitsende kleur die erg goed in moderne huishoudens past. In deze categorie van oranje zitzakken vind je een gevarieerd aanbod.

Toon filters
#/pagina

Een aantal zitzakken die direct in het oog zullen springen zijn de opvallende exemplaren in verschillende vormen met oranje- en gele bloemprints erop. Deze zakken doen het goed in een licht interieur en roepen automatisch gedachten aan het voorjaar en de zomer op en zullen daarmee ook goed in de tuin staan. Je vindt op deze pagina naast de bloemprinten ook meerdere oranje zit- en ligzakken voor buiten. Er zijn een aantal varianten verkrijgbaar in stoelvorm en er zijn ook types waarop je heerlijk kunt zonnebaden naast het zwembad.

De felle oranje kleur roept bij veel mensen vrolijke gedachtes op. Oranje hoeft echter niet altijd fel te zijn en heel erg op te vallen. Er zijn dan ook diverse design zitzakken te bestellen. Ook de combinatie van oranje met bijvoorbeeld bruin is een echte uitkomst en is zeer stijlvol te noemen en terug te zien in de SACKit RETROit zitzak.

iDeal
Klarna
Bancontact
Maestro
Visa
Apple Pay
DHL
PostNL
UPS
Thuiswinkel waarborg